Vier je kerst bij Etenswaard!

Natuurlijk zijn wij 1e en 2e kerstdag ook open! Normaal zijn wij op dinsdag gesloten, maar speciaal voor kerst is Etenswaard ook op dinsdag geopend. Maak uw traditie samen met vrienden of familie gezelliger met all you can eat & (non-alcohol) drinks bij Etenswaard. U kunt genieten van heerlijke maaltijden en daarnaast kunnen de kinderen ook spelen in onze speelruimte.
Onbeperkt eten & alcoholvrije drank 1e & 2e kerstdag voor € 38,50 p.p.
1e ronde start: tussen 15.30 tot 18:45
2e ronde start: vanaf 19.15 tot sluitingstijd

Prijs per volwassenen: € 38,50
Prijs per kind 3 t/m 12 jaar: € 2,- per leeftijdsjaar
Munten: € 1,50 per stuk

Om wachttijd te voorkomen, gelieve wanneer u met een grote groep bent vooraf geld te verzamelen en deze door één persoon te laten betalen.

Voorwaarden:
– Verjaardagsactie geldt niet tijdens Kerstdiner
– Prijzen zijn inclusief eten en alcoholvrije dranken.
– Bij alle bieren, wijnen en andere alcoholhoudende
dranken, kunt u gebruik maken van ons muntensysteem.

Reserveer snel, Klik hier voor reserveren.


Op dinsdag 5 december is Etenswaard ook open!!

Vier je Sinterklaas bij Etenswaard! Speciaal voor Sinterklaas is Etenswaard ook op dinsdag 5 december geopend. Uw traditie samen met vrienden of familie wordt gezelliger met all you can eat & (non-alcohol) drinks bij Etenswaard. U kunt genieten van heerlijke maaltijden en daarnaast kunnen de kinderen ook spelen in onze speelruimte. Klik hier voor reserveren.


Verjaardagsactie

Wereldrestaurant Etenswaard in Valkenswaard heeft weer een fantastische klantenactie, waarbij je op je verjaardag minimaal 3 personen meeneemt naar ons restaurant. Het werkt als volgt:
– Op de dag van je verjaardag krijg je één diner (eten en alcoholvrije dranken) gratis in een groepsverband van minimaal 4 personen. Dus neem je 3 of meer personen mee, dan eet je op vertoon van je identiteitskaart zelf gratis.
– Deze actie is geldig voor maximaal 2 jarige in een groep van minimaal acht personen.
– Moeten deze 4 personen volwassen zijn? Nee, De andere personen mogen ook kinderen zijn, mits ouder dan drie jaar (betalend).
– Elke dinsdag is Etenswaard gesloten, ben je jarig op dinsdag? Dan is deze actie ook geldig op de dag voor of na je verjaardag (maandag of woensdag).
– Ben je jarig op een dag dat Etenswaard tijdelijk gesloten is? Dan is deze actie ook geldig op de eerste dag dat wij weer geopend zijn.
– Tijdens Kerstmis is deze actie niet geldig, ben je jarig op 25 of 26 december? Dan kun je deze actie gebruiken op 24 of 27 december.


Etenswaard past prijzen aan

Per 1 februari 2017 vindt er een prijswijziging plaats bij Etenswaard. Door onze prijs minimaal te verhogen, is het makkelijker voor ons om u onze geweldige service te blijven geven, en zo onze smakelijke gerechten voor te schotelen.

Onze prijzen vindt u op onze website en in de nieuwe folder die klaar ligt in ons restaurant. Wij hopen op uw begrip.

Klik hier voor onze folder …


Dinsdag 14 Februari 2017 Etenswaard geopend

Speciaal op dinsdag 14 februari zijn wij geopend wegens Valentijnsdag!


Dinsdag 27 december 2016 Etenswaard geopend

Wegens groot succes moeten wij u vermelden dat wij 1e kerstdag helemaal vol gereserveerd zijn!
Verder willen wij via hier u ook op de hoogte stellen dat wij 27 december (3e kerstdag) wel geopend zijn, u eet dan bij ons voor het normale tarief!


Het Etenswaard Kerstdiner 2016

Onbeperkt eten & alcoholvrije drank 1e & 2e kerstdag voor € 37,50 p.p.
1e ronde start: tussen 15.30 en 16.00 (tot 18:45)
2e ronde start: vanaf 19.15 (tot sluitingstijd)

Prijs per volwassenen: € 37,50
Prijs per kind 3 t/m 12 jaar: € 2,- per leeftijdsjaar
Munten: € 1,25 per stuk

Om wachttijd te voorkomen, gelieve wanneer u met een grote groep bent vooraf geld te verzamelen en deze door één persoon te laten betalen.

Voorwaarden:
1. U betaalt voor 2 en half uur.
2. Prijzen zijn inclusief eten en alcoholvrije dranken.
3. Bij alle bieren, wijnen en andere alcoholhoudende dranken, kunt u gebruik maken van ons muntensysteem.

Reserveren: 040 – 2230300


 

Gesloten van 1 t/m 10 september 2015

Etenswaard is vanwege vakantie van 1 tot en met 10 september 2015 gesloten. Reserveert u voor na 10 september via onze website, dan zullen wij u spoedig antwoord geven over de beschikbaarheid. Voor opmerkingen of vragen bezoek onze Facebookpagina. Wij hopen u weer te zien na de vakantie!


16 Februari gesloten

Etenswaard is op maandag 16 februari helaas gesloten in verband met Carnaval.
Op zaterdag en zondag kunt u wel gewoon bij ons terecht.


 

Het Etenswaard Kerstdiner 2014

Onbeperkt eten & alcoholvrije drank 1e & 2e kerstdag voor € 35,95 p.p.
1e ronde start: tussen 15.30 en 16.30
2e ronde start: vanaf 19.15

Prijs per volwassenen: € 35,95
Prijs per kind 3 t/m 12 jaar: € 2,- per leeftijd
Munten: € 1,25 per stuk

Om wachttijd te voorkomen, gelieve wanneer u met een grote groep bent
vooraf geld verzamelen en deze door één persoon te laten betalen.

Voorwaarden:
1. U betaalt voor 2 en half uur.
2. Prijzen zijn inclusief eten en alcoholvrije dranken.
3. Bij alle bieren, wijnen en andere alcoholhoudende
dranken, kunt u gebruik maken van ons muntensysteem.

Reserveren: 040 – 2230300


 

Nieuwe website

Restaurant Etenswaard heeft een nieuwe website.

Hierop vindt u naast onze openingstijden en foto’s ook alle aanbiedingen, ons assortiment en het laatste nieuws.
Ook is het mogelijk om via onze website online te resereven!

Wij verwelkomen u graag een keer in ons restaurant.


 

Opening Etenswaard

Op donderdag 14 augustus 2014 is in Valkenswaard het nieuwe wereldkeukenrestaurant Etenswaard geopend. In een compleet nieuwe zaak, bezochten honderden mensen voor de eerste maal het all you can eat & drink concept in een sfeervolle omgeving.

 Geniet en proef

Genieten van gerechten uit de hele wereld terwijl onze koks het live voor u klaar maken. Dat is het live cooking concept van Wereldrestaurant Etenswaard! Op onze buffetten schitteren verschillende voor- hoofd en nagerechten uit alle werelddelen. Van Europa tot Azië: voor ieder wat wils. Een avondje uit met vrienden bijvoorbeeld lekker uit eten in Valkenswaard? Verjaardag vieren? Of bedrijfsuitje? Iedere gelegenheid past bij de gezellige en ongedwongen sfeer van Etenswaard. Ons gastvriendelijk team staat iedere dag van de week, behalve dinsdag, voor u klaar.

Ons assortiment bestaat kort samengevat uit:

Soepen

Iedere dag keuze uit drie soorten soep uit de Chinese, Europese en Kantonese keuken.

Sushi & salades

Wij presenteren een ruim assortiment aan verse Japanse sushi, salades en koude voorgerechten

Geniet ook van verschillende koude voorgerechten, zoals vissalades, diverse soorten vis, garnalen en mosselen.

Diner

Ons buffet biedt een ruim scala aan verse warme gerechten uit de Europese, Aziatische, Amerikaanse en brede wereldkeuken. Deze gerechten zijn warm en vers bereid door een van onze koks, maar worden ook vers bereid op grill, bakplaat, oven en wok, waarbij u zelf de verse ingrediënten kunt selecteren.

Grand dessert buffet

Als culinaire afsluiting van uw diner buffet bieden wij een ruim assortiment aan desserts, met keuze uit vruchten, ijs, gebak, poffertjes, Petit For, een chocolade fontein en diverse smaakcombinaties. Voor de kinderen is er naast een speelruimte, ook rekening gehouden met ons assortiment. Zo serveren we heerlijke pizza’s, frietjes en diverse snacks.

Ons arrangement

Bij restaurant Etenswaard weet u vooraf wat de gezellige avond gaat kosten. U betaalt namelijk niet voor wat u nuttigt, maar voor de tijdsduur van uw verblijf bij Etenswaard.

Vooraf betaalt u een vast bedrag voor het door u gekozen arrangement. U kunt dan 2, 3 uur of langer proeven van al onze wereldgerechten in ons ruime buffet.

Prijzen van onze arrangementen: 2 uur lang genieten voor € 26,- en in het weekend € 28,-. Ook 3 uur lang proeven van ons buffet voor € 28,- en in het weekend € 32,-. Verlenging per ½ uur: € 3,- per persoon.

Kinderen 3 t/m 12 jaar:  € 2,00 per leeftijdsjaar en onze munten voor het nuttigen van alcoholhoudende dranken kosten € 1,25 per stuk.

De arrangementen zijn inclusief alcoholvrije drankjes. Voor alle bieren, wijnen en andere alcoholhoudende dranken, kunt u gebruik maken van ons muntensysteem. Op deze manier weet u altijd waar u aan toe bent. In het restaurant kan betaald worden met pin, contant, creditcard of met de Etenswaard cadeaubon. Op rekening betalen wordt in principe niet gedaan, alleen bij hoge uitzondering. Op nationaal erkende feestdagen geldt er een ander tarief. Voor informatie, particuliere of zakelijke evenementen, kunt u ons altijd bellen.

Concept

Om ons concept te ondersteunen hebben wij een aantal huisregels.

Zo moet er bijvoorbeeld vooraf worden betaald, om wachtrijen te voorkomen, restanten als gevolg van verspilling worden extra in rekening gebracht, betalingen kunnen ook worden verricht met een creditcard, er worden geen alcoholistische dranken aan aangeschoten en dronken personen verstrekt en wij serveren geen kraanwater in combinatie met wijn. De complete huisregels vind u op deze website.

Faciliteiten

Etenswaard bied haar klanten een ruime variëteit aan voorzieningen waaronder: voldoende  parkeergelegenheid, een speelhoek voor kinderen, kinderstoelen voor aan de eettafels, een toilet voorminder validen en een aparte ruimte voor rokers. Ook beschikken wij over voldoende gelegenheid voor privé, groep- en bedrijfsuitjes.