Online reserveren gemakkelijk - snel - online

Welkom bij Etenswaard.

Op deze pagina kunt u een reservering maken (zie onder) en een gezondheidsverklaring afleggen. Het tonen van deze verklaring is in verband met het Coronavirus noodzakelijk. U dient u bij binnenkomst een ingevuld formulier bij te hebben of via een mobiele telefoon een verklaring afgelegd te hebben (met onderstaande QR-code). Hiermee toont u aan dat u gezond bent. Per reservering is één verklaring noodzakelijk.

Download PDF-formulier, print het uit en vul het ingevuld in bij binnenkomst bij de kassa. Start de camera op uw mobiel en scan de QR-code. Doorloop de procedure op het scherm en toon de uitkomst aan een medewerker bij de kassa.
Download het formulier

 

Tijdsloten.
In verband met de Corona-maatregelen werken we met tijdssloten. Kies een tijd uit onderstaande tabel en reserveer dan via onderstaand formulier.


Wij leven de regels van de RIVM na en wij mogen 100 mensen binnen hebben. Daarom zijn er dus verschillende rondes.  Vanaf 1 juli kunt u deelnemen aan een ronde naar keuze. Folder tijdsloten downloaden –>> de tijden en prijzen voor deze tijdrondes.

  • Telefonisch reserveren via 040 – 2230300.
  • Reserveringen voor dezelfde dag kunnen alleen telefonisch gemaakt worden.
  • Uw voorkeur voor een specifiek tafel is altijd onder “voorbehoud van” beschikbaarheid. Mocht u zeker willen wij of uw voorkeurstafel nog beschikbaar is, dan raden wij u aan om ons telefonisch contact te nemen.
  • Wij houden uw tafel 30 minuten vrij. Zonder melding wordt uw reservering na 30 minuten automatisch geannuleerd.
  • Mocht uw gewenste reserveringstijd niet meer beschikbaar zijn via het online reserveringssysteem neem dan gerust telefonisch contact met ons op.
  • Uw online reservering is pas definitief als u een bevestigingsmail ontvangen heeft. Als u binnen 24-uur geen reactie van ons ontvangen heeft, bel ons dan even.

 • Wij zijn dagelijks vanaf 12.30 uur telefonisch bereikbaar. (m.u.v. dinsdag, dan zijn we gesloten).